Hlavní obsah

V Uhříněvsi vlak srazil a usmrtil muže, provoz na trati dvě hodiny stál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze Uhříněvsi vlak v neděli před polednem srazil muže, který následkům zranění na místě podlehl. Provoz na trati byl poté dvě hodiny přerušen. Okolnosti nehody vyšetřuje policie a kromě jiného zjišťuje, zda nešlo o sebevraždu, řekl policejní mluvčí Richard Hrdina. Podezření na sebevraždu je podle něj i u srážky vlaku s člověkem v sobotu v noci v Praze 6. V tomto případě muž střet přežil.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na železničním přejezdu v Uhříněvsi osobní vlak srazil muže, jehož totožnost policie zjišťuje, kolem 11:30.

Provoz vlaků mezi stanicemi Uhříněves a Říčany byl kvůli nehodě podle informací na webu Českých drah do 13:30 zastaven. Po dobu zastavení provozu na trati místo vlaků jezdily autobusy.

V sobotu mezi 22:00 a 23:00 policisté z podobného důvodu vyjížděli i do Bubenče, kde vlak také srazil muže. Mluvčí záchranné služby Jana Poštová v neděli řekla, že po nehodě záchranáři ošetřili asi 45letého muže a s vážnými zraněními, která utrpěl při srážce s vlakem, jej převezli do nemocnice.

Osobní vlak srazil v Praze na přejezdu muže

Krimi

V nemocnici skončila i zhruba o rok mladší žena, podle mluvčí kvůli stresu a šoku. Podle policejního mluvčího byla z vlaku po nehodě evakuována asi padesátka cestujících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám