Hlavní obsah

V Praze umrzl další bezdomovec

Novinky, jap
Praha

Dalšího mrtvého bezdomovce našli při nedělní kontrole pražští strážníci v Broumarské ulici. V mrazivých dnech se strážníci věnují ve větší míře právě místům, kde se zdržují bezdomovci. Dalšího pravděpodobně umrzlého muže našli v Karviné.

Článek

"V neděli dopoledne byl poblíž hřiště v Broumarské ulici nalezen mrtvý muž bez domova, a to hlídkou městské policie. Na místě nebylo zjištěno, že by se na jeho smrti podílela cizí osoba," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Muže objevila autohlídka městské policie, která kontrolovala místa, kde se zdržují bezdomovci.

"V těchto silných mrazech se strážníci více zaměřují právě na kontroly takových míst," sdělila mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová.

Mrtvý bezdomovec také v Karviné

Dalšího mrtvého bezdomovce objevili v neděli okolo poledne u vlakového nádraží v Karviné. Tělo muže bez domova leželo pod lavičkou přilehlých autobusových zastávek. I zde se smrtí muže zabývají policisté.

V sobotu našla při obdobné kontrole mrtvého muže bez domova strážnice v ulici U Přejezdu v Dolních Měcholupech. I v tomto případě bylo cizí zavinění smrti na místě vyloučeno. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: V pražských Dolních Měcholupech zemřel bezdomovecVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám