Hlavní obsah

V Praze se ztratil 34letý britský turista, slavil rozlučku bratrance

Praha

V Praze se o víkendu ztratil turista Karl Leonard Law z Británie, od neděle ho hledá policie. Podle serveru BBC čtyřiatřicetiletý muž v Praze slavil rozlučku svého bratrance se svobodou. Pátrání potvrdila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová, ale bližší okolnosti k případu neuvedla.

Foto: Policie ČR

Karl Leonard Law

Článek

Pohřešovaný Brit podle BBC v sobotu popíjel s příbuznými. Během přesunu mezi pražskými bary se prý skupinka rozdělila, Law se ztratil a nevrátil se poté do hotelu. Příbuzní a kamarádi hledaného muže žádají o pomoc při pátrání i prostřednictvím Facebooku.

Karl Law, který se živí ve stavebnictví, žije s přítelkyní a má tříletého syna, je zhruba 180 centimetrů vysoký, střední postavy a má plavé vlasy.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Policie ČR

Karl Leonard Law

"Pili jsme celý den. Nikdo z nás ale nebyl sťatý až pod obraz," komentoval výlet Lawův bratranec Steve Stock. Podle něj trvalo předchozí večer Lawovi dvě hodiny, než našel hotel, a tak se kvůli němu netrápil, když ho tam nenašel. Policii pak zburcovali až poté, co jej na pokoji nenašli ani dopoledne po probuzení.

Reklama

Výběr článků

Načítám