Hlavní obsah

Kamion v Praze prorazil svodidla a sjel z mostu, po nárazu shořel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V noci z pátku na sobotu v Praze v ulici 5. května ve směru na D1 sjel kamion z mostu, po nárazu začal hořet. Vůz je zcela zničený, řidič skončil v péči záchranářů.

Kamion sjel z pražské magistrály a spadl z mostuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Kamion vezoucí papír musí nyní z místa nehody odtáhnout specializovaná firma, sdělil mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Požár kamionu v PrazeVideo: HZS Praha

Nehoda se stala asi hodinu po půlnoci, kamion sjel z mostu na nájezd k čerpací stanici. Zhruba o hodinu později hasiči požár lokalizovali, pomocí termokamery hledali skrytá ohniska a ochlazovali návěs i kabinu tahače. Poškozené části kamionu i svodidel odstranili ze silnice.

Foto: Aktu.cz

Vrak kamionu ve Spořilovské ulici

„Po půl třetí ráno na místě ještě zůstala jedna jednotka, aby asistovala Policii ČR při odstraňování následků nehody,“ uvedl mluvčí. Rozsah škod zjišťují policisté.

Silnice Spořilovská, kde kamion hořel a která je hlavním tahem z Jižní spojky na ulici 5. května a následně na D1, byla ještě ráno neprůjezdná. Omezen byl i provoz na ulici 5. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám