Hlavní obsah

V Ostravě se zabil cyklista, kolo pak někdo ukradl

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Podezření ze šokujícího hyenismu prověřuje od uplynulého víkendu ostravská policie. V noci na sobotu havaroval v místní části Radvanice jednačtyřicetiletý cyklista. Po pádu upadl do bezvědomí, a když vzápětí svědci volali na pomoc policii a záchranku, byl už cyklista mrtev a kolo bylo pryč. O případu v pondělí informovala policie.

Foto: Policie ČR

Po odcizeném kole policie pátrá.

Článek

Událost se stala nedaleko Těšínské ulice, kde byl cyklista naposledy spatřen. V místě klesání komunikace ze směru od ulice Nad Kaplí k ulici Na Štěpnici byl u jednoho z domů nalezen mrtev.

Policie vyzvala případné svědky nehody, aby se přihlásili, a pomohli tak událost objasnit. „Apel je směřován nejen projíždějícím motoristům, ale také osobám nacházejícím se v místě kolize nebo v jeho blízkosti v uvedené době. Současně policisté pátrají po jízdním kole značky Maxbike, které mělo název značky na samotném rámu, přičemž rám byl černý v kombinaci se žlutou barvou,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Jakékoliv informace mohou občané volat na telefon 974 726 273. Informace je možné sdělit také na bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám