Hlavní obsah

V ohořelé chatce našli hasiči tělo vášnivého kuřáka

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Tělo sedmdesátiletého muže našli hasiči v pondělí odpoledne při požáru dřevěné chatky u Veřovic na Novojičínsku. Škoda na chatce je asi 40 tisíc korun, případ vyšetřuje policie.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Chatka celá shořela

Článek

O rekreační chatce v plamenech se dozvěděli hasiči po 15. hodině. „Už při příjezdu hasičů do lesa hořela převážně dřevěná chatka vydatným plamenem. Oheň hasiči dostali pod kontrolu za několik minut, dohašování jim zabralo, i v souvislosti s ohledáním spáleniště po nálezu těla, několik dalších desítek minut,“ popsal mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Při požáru rodinného domu v Karviné zemřel senior

Krimi

Policejní mluvčí René Černohorský uvedl, že hasiči nalezli mužovo tělo už bez známek života. Příčina požáru zatím nebyla přesně stanovena.

Mrtvý měl být silným kuřákem, proto jednou z možných variant vznícení chatky je, že chytla od cigarety nebo otevřeného ohně. „Cizí zavinění na smrti muže nebylo zjištěno, byla nařízena soudní pitva,“ informoval Černohorský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám