Hlavní obsah

V Krušovicích je nelegální technoparty

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelegální technoparty se koná od pátečního večera v Krušovicích na Rakovnicku. Policie omezila v pátek v noci hudební produkci, ale akce v sobotu pokračuje.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„V sobotu bylo na místě asi čtyři sta účastníků. Po 21. hodině zasahující policejní hlídky zamezily v reprodukci, aby nebyl narušen noční klid,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Jana Šteinerová, podle níž nedošlo k žádným incidentům.

„Během noci do rána proběhla ale bez narušení pořádku a nočního klidu. V sobotu ráno ale začala akce probíhat znovu, na místě je kolem pěti stovek účastníků, na místě jsou policejní hlídky včetně pořádkové jednotky, které akci monitorují,” dodala Šteinerová.

Horší než technoparty. Britové si stěžují na sténání účastníků swingers festivalu

Koktejl

Podle policie ale organizátoři porušili obecní vyhlášku. „Nedali včas žádost na uspořádání akce, takže nebyla řádně povolena,“ doplnila Šteinerová.

Rozpustit pětisethlavý dav ale není úplně snadné, takže policie zatím dohlíží na to, aby nevznikaly konflikty a je připravena opět večer zasáhnout, aby nebyl narušen noční klid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám