Hlavní obsah

V Bohumíně vykolejil manipulační vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Bohumíně na Karvinsku ve středu odpoledne vykolejil manipulační vlak. Provoz na trati ve směru na Polsko je omezen. Omezení potrvá asi do 20:00. Některé vlaky mohou nabrat až třicetiminutové zpoždění. Informoval o tom mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Foto: inspekce Drážní, ČTK

V Bohumíně vykolejil manipulační vlak s nákladem svitků drátu.

Článek

Nehoda se stala okolo 14:00. „V Bohumíně vykolejil jeden vůz manipulačního vlaku, který převážel svitky drátu. Při mimořádné události nebyl nikdo zraněn. Škody prozatím nebyly vyčísleny. Drážní inspekce šetří příčiny a okolnosti vzniku mimořádné události v místě jejího vzniku,“ uvedl Drápal.

Podle Drážní inspekce činí škoda přes 25 milionů. Z toho škoda na trati je 25,15 milionu a škoda na vlaku je 400 tisíc korun.

Podle informací Českých drah je provoz v Bohumíně omezen. Vlaky, mezi nimiž je i spoj pendolino či mezinárodní rychlíky, mohou mít zpoždění v rozsahu od deseti do 30 minut. Odstranění problémů se očekává okolo 20:00.

Vlak, pendolino, v Bohumíně vykolejil i koncem června poté, co se srazil s posunovací lokomotivou. Nehodu nepřežil strojvedoucí vlaku. Celková škoda po tragické nehodě bude kolem 46 milionů korun.

Pendolino se v Bohumíně srazilo s lokomotivou

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám