Hlavní obsah

Útočník, který pobodal dívku ve Frýdku-Místku, je v léčebně

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Jednadvacetiletý mladík, který v úterý večer pobodal o čtyři roky starší ženu nedaleko nádraží ve Frýdku-Místku a kterého policie na druhý den zadržela, zatím nebyl obviněn. Vzhledem k tomu, že je možná duševně nemocný, skončil v psychiatrické léčebně. Informovala o tom mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Článek

„Policisté předali zadrženého muže lékařům psychiatrické léčebny. Vyžádali si posudek ohledně jeho zdravotního stavu. Tato skutečnost neumožňuje policistům sdělit této osobě obvinění,“ uvedla mluvčí.

Policie případ šetří jako podezření z pokusu o vraždu a v současné době musí počkat, až lékaři stanoví přesnou diagnózu.

Incident se odehrál v úterý večer u nádraží, kde muž vulgárně urážel kolemjdoucí a nakonec si vyhlédl i pětadvacetiletou ženu. Nejprve jí nadával, a když se s ním odmítla bavit, vytáhl nůž, kterým svou oběť čtyřikrát bodl do trupu. Žena skončila v nemocnici. Podezřelého muže zatkla ve středu večer policejní zásahová jednotka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám