Hlavní obsah

Útočnice na ulici v Ostravě brutálně zmlátila jinou ženu

Ostrava

Brutální napadení 27leté ženy v centru Ostravy vyšetřují od poloviny února tamní kriminalisté. Na ženu, která vystoupila z tramvaje, nečekaně zaútočila jiná žena. Poškozená nakonec byla oloupena o peníze a cennosti. Přepadení sledovalo několik lidí, kteří však nepomohli.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo 11. února kolem druhé hodiny ráno na Nádražní ulici, která se nachází nedaleko proslulé Stodolní ulice. Mluvčí policie Gabriela Holčáková o události informovala nyní.

Napadená vystoupila z tramvaje číslo 18. „Najednou přišel nečekaný atak. Poškozená byla zezadu udeřena do hlavy a v důsledku útoku upadla na chodník. Údery pěstí do hlavy však pokračovaly i v době, kdy žena již ležela na zemi,“ uvedla Holčáková.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá také po této dvojici

Útočnice podle policistů chtěla vzít své oběti kabelku. O totéž se snažil i její spolupachatel či spolupachatelka – napadená byla natolik otřesená, že nebyla schopná popsat, zda se jednalo o muže či ženu.

Nakonec se dvojici lup povedl. Ženu oloupili o telefon a peníze, škoda činí dohromady asi 15 tisíc korun.

„V místě útoku se nacházely i další osoby, stejně jako na opačné straně komunikace. Přítomní lidé na opačné straně komunikace však nezareagovali. Přijmeme informace svědků k uvedenému skutku, stejně jako informace k totožnosti osob na záznamu a fotografiích,“ konstatovala Holčáková.

Policisté incident vyšetřují jako trestný čin loupeže, kdy podezřelým hrozí až deset let za mřížemi. Informace k případu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám