Hlavní obsah

Těžce zraněný motorkář odešel od nehody na Zbraslavi, našli ho až policisté

Novinky, jap

V Praze na Zbraslavi havaroval ve čtvrtek večer motorkář. Pravděpodobně vlivem šoku od nehody odešel a vypátrat ho museli policisté. Do nemocnice ho pak s vážným zraněním transportoval vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motorkáře na ZbraslaviVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo ve čtvrtek večer v ulici Na Baních. Muž jedoucí na motocyklu směrem na Lipence vyjel ze zatím neznámých příčin mimo silnici a se strojem sjel ze srázu.

"Jedná se o havárii motocyklu. Policisté na místě řídili kyvadlově dopravu. V současné době jsou okolnosti nehody předmětem dalšího vyšetřování," řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Podle jednoho ze svědků motorkář od nehody odešel směrem ke Strakonické ulici. Překonal přitom nejméně jeden plot. U Strakonické ulice ho pak vypátrali policisté. S největší pravděpodobností utekl od nehody vlivem šoku.

"Dvaačtyřicetiletý muž utrpěl úraz hlavy. Pozemní posádky záchranné služby Asociace samaritánů ho po ošetření převezly k vrtulníku, který jej pak transportoval do motolské nemocnice," sdělila mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám