Hlavní obsah

Teenageři se v Praze poprali přímo pod kamerou. Dívka bránila svého chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bitku čtyř teenagerů řešili v neděli strážníci na pražské Letné. Dva z nich měli napadnout třetího, kterého bránila jeho přítelkyně. Motiv a další podrobnosti zjišťují policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Rvačka teenagerů na Letenském náměstíVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídku na rvačku cizinců na tramvajové zastávce v ulici Milady Horákové upozornil jeden z nočních návštěvníků metropole. Strážníci vyjeli na místo, a jakmile jeden z útočníků uviděl modré majáky, dal se na útěk. Zanedlouho byl ale zadržen. Další dva mladíci a dívka zůstali na místě.

„Při kontrole, zda muži nejsou ozbrojeni, se mladík, který už jednou uprchl, opět pokusil o útěk. Zraněný 21letý mladík byl přivolanými záchranáři převezen k ošetření do nemocnice,“ informovala ve středu mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Strážníci asistovali při převozu dalších mladých mužů ve věku 18 a 21 let a 18leté dívky na policii. Za záznamu kamerového systému je podle strážníků patrné, že se do bitky zapojila i dívka, která bránila svého přítele. K národnosti cizinců se strážníci nevyjádřili.

Reklama

Výběr článků

Načítám