Hlavní obsah

Strom na Mladoboleslavsku spadl na projíždějící auto, řidič zemřel

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragickou nehodu vyšetřují policisté na Mladoboleslavsku, kde ve středu ráno spadl strom na projíždějící auto. Řidič utrpěl vážné zranění hlavy a nehodu nepřežil. Záchranáři museli k místu nehody objížďkou, protože se jim dostal do cesty rovněž spadlý strom.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 7. hodiny nedaleko Sudoměře. Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové se strom zřítil na auto, které místem zrovna projíždělo.

Převrácený autobus na Klatovsku, uvízlé kamiony na D8. Sníh a vítr komplikují dopravu

Domácí

„Cestu k nehodě posádkám zkomplikoval necelý kilometr před nehodou další spadlý strom, který blokoval silnici. Záchranáři museli kvůli překážce využít jinou trasu," uvedla mluvčí.

Řidička na Jindřichohradecku narazila do stromu, zemřel její 18letý spolujezdec

Krimi

Hasiči museli zraněného řidiče ze zdemolovaného auta vyprostit. „Bohužel muž utrpěl velmi vážné poranění hlavy, kterému i přes snahu záchranářů na místě podlehl," dodala mluvčí.

Dopravu v Česku v těchto dnech komplikuje silný vítr, na mnoha místech vyvracel stromy a lámal větve. Aktuálně je v platnosti výstraha meteorologů před silným větrem, která platí pro většinu území ČR.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám