Hlavní obsah

Střet vlaku s autem na Uherskohradišťsku, řidič je zraněný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popovice

Na železničním přejezdu v Popovicích na Uherskohradišťsku se v pondělí ráno srazil osobní vlak s osobním autem. Podle předběžných informací si nehoda vyžádala zranění řidiče auta. Provoz na trati 341 je přerušený, jezdí náhradní autobusy.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce po 8:00 na železničním přejezdu, který je podle  mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala zabezpečený světelnou signalizací se závorami.

„Vlak jel z Bojkovic do Starého Města. Pravděpodobně by tam mělo být jedno zranění, mělo by se snad jednat o řidiče osobního auta," řekl Drápal.

S autem se srazil vlak společnosti Arriva vlaky, která v úseku zajišťuje regionálními spoji přepravu cestujících. Kvůli nehodě nasadila podle údajů uvedených na webu mezi Kunovicemi a Hradčovicemi náhradní autobusy.

Dva zranění a desítky evakuovaných po střetu náklaďáku s vlakem ve Frýdku-Místku

Krimi

K náhradní autobusové dopravě přistoupily mezi Kunovicemi a Uherským Brodem také České dráhy, které tam vypravují rychlíky. Z údajů uvedených na jejich webových stránkách vyplývá, že omezení by mohlo skončit okolo 10:30.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám