Hlavní obsah

Střet dvou aut na Písecku nepřežili tři lidé

Novinky, ČTK, ok, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek
Aktualizováno

Při nehodě dvou osobních aut na Písecku zemřely v pátek dvě ženy. Další dva muži byli těžce zranění, jeden z nich po převozu do nemocnice rovněž zemřel. Okolnosti tragické nehody policie vyšetřuje.

Foto: Policie ČR

Při nehodě na Písecku zemřeli tři lidé.

Článek

Nehoda se stala před polednem mezi Pískem a Čížovou. „Ve vozidle značky Ford jela ve směru od Písku mladá řidička se spolujezdcem a v protisměru jel v osobním automobilu značky Suzuki starší řidič se spolujezdkyní,” uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Záchranáři poslali k nehodě jak sanitku, tak vrtulník z Bechyně. „Dvě osoby na místě zemřely. Další dva lidé byli zraněni. Jeden mladší muž utrpěl mozkolebeční poranění a byl připojen na umělou plicní ventilaci. Letecky by transportován do nemocnice v Českých Budějovicích,“ řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Petra Kafková.

Nehoda na Domažlicku: Mladá žena zemřela na místě

Krimi

Na místě zemřely obě ženy. Druhý, starší muž utrpěl mnohočetná poranění a byl po ošetření převezen sanitkou do stejné nemocnice, kde těžkým zraněním podlehl.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám