Hlavní obsah

Střet cyklistů na Domažlicku, těžce zraněnou ženu bez helmy odvezl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horšovský Týn

Vážná dopravní nehoda se stala ve čtvrtek ráno v Horšovském Týně na Domažlicku, kde se srazila žena na elektrokole s mužem na bicyklu. Žena utrpěla těžká zranění a upadla do bezvědomí, z místa ji transportoval vrtulník.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce po půl sedmé. Podle prvotních informací jel 61letý muž z Masarykovy ulice směrem do centra Horšovského Týna.

„Přejel na chodník, který je součástí cyklostezky, kde se střetl s 52letou ženou jedoucí na elektrokole,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová.

„Pacientka, která při jízdě neměla helmu, utrpěla těžká zranění a byla v bezvědomí. Transportovali jsme ji na emergency plzeňské fakultní nemocnice. Muže s lehčím zraněním sanitka odvezla do Domažlic,“ sdělila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Cyklistku na jihu Čech srazilo auto, na místě zemřela

Krimi

Zkoušky na alkohol neprokázaly, že by cyklisté byli pod vlivem. „Způsobená škoda činí dva tisíce korun,“ dodala Šmaterová s tím, že událostí se nadále zabývají dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám