Hlavní obsah

Stovky tisíc korun sebral lupič z banky v Praze, zachytila ho kamera

– Praha

Maskovaného muže, který přepadl banku, hledají kriminalisté z pražských Vinohrad. Podezřelého muže zaznamenala bezpečnostní kamera. V bance hrozil zbraní a nakonec odešel s několika stovkami tisíc korun.

Přepadení banky v Praze na VinohradechVideo: Policie ČR

 
Článek

Podezřelý muž se objevil v jedné z bank v Praze na Vinohradech ve středu po 17. hodině.

„Zamířil rovnou do diskrétního boxu pokladny. Zaměstnankyni za přepážkou přímo sdělil: ‚Dejte mi všechny peníze, nebo vytáhnu pistoli.' V kapse jeho bundy bylo vidět tělo zbraně. Žena z obavy o svůj život uposlechla a vydala mu veškerou hotovost ve výši několika stovek tisíc korun,” popsal ve středu incident mluvčí policie Jan Rybanský.

Policie dopadla lupiče z pražského hotelu. Pomohly stopy DNA

Krimi

Podle svědectví se má jednat o muže ve věku 30 až 35 let, zhruba 170 cm vysoké postavy, který má kulatý obličej, krátké tmavé vlasy a světlou pleť. V době činu měl na sobě oblečení převážně černé barvy – zimní bundu, mikinu s kapucí přes hlavu, kalhoty a sportovní boty.

Lupiči zbili v Praze mladého muže a pak mu sebrali cennosti

Krimi

„Muž mluvil plynule česky, bez vady řeči. Do současné chvíle se nám pachatele nepodařilo dopadnout, proto se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud máte jakékoli informace, které by vedly k mužově totožnosti, nebo ho poznáváte na kamerových záznamech, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158,” dodal Rybanský.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám