Hlavní obsah

Srážka čtyř kamionů zastavila D1 u Brna, vysypal se náklad trubek

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Hasiči v úterý dopoledne zasahovali u nehody čtyř nákladních aut na dálnici u Brna. Vozidla se srazila na 190. kilometru ve směru na Ostravu, záchranáři jednoho z řidičů museli vyprostit. Dálnice byla kvůli nehodě uzavřená, vytvořily se kolony.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Srážka kamionů na D1 u Brna.

Článek

Vozidla se srazila krátce po 10. hodině na D1 před sjezdem na Bohunice ve směru od Prahy.

Hasiči museli jednoho z řidičů z havarovaného náklaďáku vyprostit, jeho zranění ale nejsou vážná. „Ošetřili jsme jednoho pacienta, s lehkým poraněním jsme ho převezli do nemocnice," řekla ČTK mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Podle prvotních informací se srazily tři kamiony, policie později upřesnila, že do sebe vrazila čtyři nákladní vozidla. „Příčinou je pravděpodobně nedobrzdění," uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při nehodě se vysypal náklad trubek

Na dálnici se při nehodě vysypal náklad trubek. Policie odkláněla dopravu na exitu 182 Kývalka. Na příjezdu do Brna kvůli nehodě zhoustl provoz, policie proto kolem poledne asi na půl hodiny přesměrovala jeden jízdní pruh sloužící směru na Prahu do směru na Ostravu.

Kolony se tvořily v obou směrech, kolona na Prahu dosáhla asi 12 kilometrů. Kolem 13:45 policie směr na Ostravu zprůjezdnila. Kvůli kolonám na D1 se však začala tvořit kolona i na příjezdu do Brna po D2. Dosahovala délky kolem šesti kilometrů.

Reklama

Související témata:

Související články

Totální kolaps na D1

Dálnice D1 byla na 173. kilometru ve směru na Prahu v úterý dopoledne asi čtyři hodiny uzavřená kvůli převrácenému kamionu. Po poledni se podařilo zprůjezdnit...

Výběr článků

Načítám