Hlavní obsah

Srážka tramvaje s auty zastavila provoz na pražském Smíchově

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

U pražského Smíchovského nádraží se ve středu ráno srazila tramvaj se dvěma auty. Při nehodě se zranili čtyři lidé. Provoz na frekventovaném příjezdu do Prahy musela policie zastavit. Omezení se dotklo více než dvaceti linek autobusů.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem 7:30 v Nádražní ulici. Podle prvotních informací se zranili dva lidé, záchranka později uzvedla, že ošetřila čtyři lidi včetně řidičky tramvaje.

„Posádky záchranné služby odvezli čtyři lidi s lehkými poraněními do pražských nemocnic," sdělila ČTK mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Policie zastavila kvůli vyšetřování nehody provoz mezi Smíchovským nádražím a Zlíchovem. Autobusové linky byly odkláněny po Strakonické a Moulíkovou ulicí. Provoz se obnovil krátce po 8. hodině.

Na místě zasahovali také hasiči. „Kolegům z hasičské jednotky dopravního podniku jsme pomohli odstranit vozidla z tramvajového pásu a zajistili jsme je proti vzniku požáru,“ sdělili hasiči.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám