Hlavní obsah

Srážka s náklaďákem odmrštila osobní auto do stromu, řidič nepřežil

Právo, den
Příbor

Tragická nehoda se stala v úterý odpoledne v Příboře na Novojičínsku. Dvaačtyřicetiletý řidič osobního vozu z boku vrazil do nákladního automobilu, následně pak do stromu. Přestože se jej záchranáři snažili zachránit, muž svůj boj o život prohrál.

Foto: ÚSZS MSK

Srážka osobního vozu s nákladním v Příboře si vyžádala lidskou oběť.

Článek

„O nehodě, při které se střetla dvě vozidla, dostali záchranáři informaci v úterý před patnáctou hodinou. Na místo vyjela posádka rychlé zdravotnické pomoci z nedaleké Kopřivnice a také vzlétl vrtulník z Ostravy,“ informoval média mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Dodal, že ještě před příjezdem záchranářů vytáhli muže z havarovaného vozidla ven svědkové a započali s prováděním laické první pomoci.

„Dávali mu nepřímou srdeční masáž, postižený totiž nejevil známky života. Přivolaný lékař následně zjistil, že u muže stále přetrvává zástava dechu i srdeční činnosti a zahájil oživovací pokusy. Bohužel život dvaačtyřicetiletého muže se jim zachránit nepodařilo. Utrpěl vícečetná poranění v oblasti hrudníku a končetin, kterým na místě podlehl,“ upřesnil Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám