Hlavní obsah

Spícímu muži ukradli v metru psa. Po čtyřech dnech našli lidé zvíře zraněné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neobvyklou krádež zvířete vyšetřují policisté v Praze. Muži, který usnul v metru, někdo uřízl vodítko, na němž měl křížence krysaříka a pinče. Zvíře později našel neznámý nálezce v parku na pražských Vinohradech. Trojici mužů, z nichž jeden psa vedl, zaznamenala kamera v metru.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Majitel přišel o psa na cestě metrem na lince C mezi stanicemi Chodov a Muzeum na konci srpna, policii se ale dosud nepodařilo najít podezřelého a jeho společníky, proto se nyní obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc se zjištěním jejich totožnosti.

Trojice podle kriminalistů využila situace, kdy majitel psa spal. „V nestřeženém okamžiku odřízli vodítko, na kterém měl přivázaného křížence pražského krysaříka a německého pinče,” informovala v pondělí o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že trojice se zvířetem vystoupila na Muzeu.

Za ukradené psy nabízela přes půl miliónu, nálezci peníze odmítli

Koktejl

„Pes byl čtyři dny od krádeže nalezen dosud neznámým nálezcem v Riegrových sadech v Praze 2 poraněný, kdy nemohl došlápnout na zadní končetiny,” upřesnila mluvčí.

V Hamburku okradli nevidomého přímo na ulici, sebrali mu vodicího psa

Evropa

Okolnosti nálezu policie nepřiblížila. Policisté při vyšetřování podle mluvčí našli na záznamech bezpečnostních kamer v metru muže, který s dvěma dalšími muži vede zmíněného psa.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám