Hlavní obsah

Šofér zmizel i s kamiónem, podle policie je nebezpečný a může být kdekoli

Teplice

Policie již pátým dnem pátrá po sedmatřicetiletém řidiči kamiónu s nákladem elektrického nářadí za milión korun. Mluvčí policie Daniel Vítek v pátek řekl, že kamión se může pohybovat kdekoli v Česku nebo zemích Evropské unie. Dodal, že muž může být nebezpečný.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když byl řidič naposledy spatřen, prý pil v restauraci alkohol a poté s kamiónem odjel. Muž měl s kamiónem z Teplic dojet do Belgie, kam však nikdy nedorazil. Podle policie má vypnutý mobilní telefon i lokalizační zařízení GPS.

Hledaný řídí nákladní vozidlo IVECO Stralis bílé barvy s oranžovým nárazníkem a SPZ 4U06047, a na obou dveřích kabiny je logo firmy Unitransport. K vozidlu je připojen mrazící návěs značky Krone bílé barvy s SPZ U02494. Vozidlo mělo při odjezdu plnou nádrž a údajně může dojet do vzdálenosti až 2500 kilometrů.

Naposledy svědci řidiče viděli v restauraci v obci Hory u Lokte na Karlovarsku, odkud odjel s hledaným kamiónem neznámo kam. Na Teplicku a Karlovarsku po kamiónu proto pátral i vrtulník, ale zatím neúspěšně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám