Hlavní obsah

Smrtelné napadení nožem v pražské ubytovně policie vyšetřuje jako vraždu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté vyšetřují středeční krvavý incident z ubytovny v ulici V Hrobech v části metropole Libuši jako vraždu. Kriminalisté zadrželi muže podezřelého z ubodání soka ve rvačce krátce po události, nyní zveřejnili videozáznam ze zatýkání. Případem se zabývá tzv. mordparta.

Zadržení muže podezřelého z vraždyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Podle prvotních zjištění došlo ke konfliktu mezi dvěma muži (ročníky 75), kdy jeden z nich napadl druhého nožem. Po útoku odešel útočník na blízkou zastávku MHD, kde byl bezprostředně poté zadržen členy speciální pořádkové jednotky,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Rybanský.

„V případu byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vražda,“ dodal s tím, že případ si převzali kriminalisté 1. oddělení pražské krajské policie, kteří mají na starost vyšetřování vražd.

Policisté zasahovali v Libuši ve středu po 16:30. V ubytovně našli vážně zraněného muže, kterému se snažili pomoci oživováním společně s přivolanými zdravotníky záchranné služby. Zraněného se zachránit nepodařilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám