Hlavní obsah

Školáci na zastávce v Ostravě oloupili malého chlapce

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Případ loupeže, které se měli dopustit dva chlapci ve věku kolem 7 a 13 let na dalším školákovi, prověřuje policie v Ostravě. Zároveň zveřejnila záznam z kamery, která snímá místo činu, a vyhlásila pátrání po podezřelých.

BEZ KOMENTÁŘE: Děti oloupily chlapce v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu informovala policejní mluvčí Soňa Štětínská. K události došlo na tramvajové zastávce Mariánské náměstí v Ostravě ve směru do centra.

„Dva pachatelé poškozenému vytrhli z ruky peněženku. Poté ho fyzicky napadli, a když spadl na zem, násilím mu odcizili mobilní telefon značky Xiaomi Redmi 6a modré barvy v několikatisícové hodnotě,“ uvedla mluvčí. Věk napadeného chlapce policie nesdělila.

Jeden z pachatelů byl ve věku 13 až 14 let, vysoký asi 160 centimetrů, tmavé pleti a měl krátké vlasy. Na obličejové lícní kosti měl znaménko. Druhý hoch byl ve věku 7 až 8 let, vysoký asi 130 centimetrů, rovněž tmavé pleti.

Policie řeší další dvě vloupání do domů u Prahy

Krimi

„Kriminalisté se obrací na osoby, které se v inkriminovanou dobu v místě pohybovaly. Přijmou jakékoliv informace k neznámým osobám,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám