Hlavní obsah

Policie řeší další dvě vloupání do domů u Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mirošovice

Policisté řeší další dva případy vloupání do domů ve Středočeském kraji. Ve středu vyjížděli ke dvěma nahlášeným vloupáním v Mirošovicích v okrese Praha venkov – východ.

Policie řeší vloupání do dvou rodinných domů v MirošovicíchVideo: Aktu.cz, Aktu.cz

 
Článek

„Dnes kolem 18. hodiny jsme přijali dvě oznámení o vloupání do domu,“ potvrdila Novinkám mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová. Šlo podle ní o rodinné domy. „Jsme na prvopočátku vyšetřování,“ dodala s tím, že zatím nemůže podat žádné další informace.

Odmítla se vyjádřit k možné souvislosti s krádežemi ve Středočeském kraji, o nichž se má za to, že je má na svědomí jedna organizovaná skupina. Spojujícími prvky více než 120 krádeží v rodinných domech, k nimž došlo od září po celém Středočeském kraji, je rychlost vloupání, časové rozmezí a drzost zlodějů.

Kdo to je? ptá se policie u fotografie z Prahy-východ, kde řádí gang zlodějů

Krimi

Policie na řešení situace vytvořila speciální policejní tým. Zároveň ale přiznává, že zatím nemá mnoho detailních informací. Neví, jaký je počet zlodějů, a není schopna odhalit jejich přesný věk ani národnost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám