Hlavní obsah

Senior strávil tři měsíce v nemocnici poté, co ho v cykloservisu vyhodili ze dveří

– Sokolov

Na více než tři měsíce v nemocnici, kde se musel podrobit hned několika operačním zákrokům, skončil 80letý senior, který se rozhodl v květnu loňského roku v prodejně jízdních kol na Sokolovsku reklamovat své opravené jízdní kolo.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Sedmapadesátiletého majitele servisu, který měl násilím seniora z prodejny vystrčit a způsobit mu po následném pádu na zem závažná poranění ruky a stydké kosti, policie obvinila z ublížení na zdraví.

„Obviněný muž měl mít na konci května minulého roku jako majitel prodejny a servisu jízdních kol v jednom z měst na Sokolovsku spor s osmdesátiletým mužem, který přišel reklamovat opravené zadní kolo,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

Měla záchvaty vzteklosti, řekla matka obžalovaná z týrání dcery

Krimi

„Po krátké debatě mělo mezi muži dojít ke slovní rozepři. Následně měl sedmapadesátiletý muž přistoupit k seniorovi, otočit ho směrem ke dveřím a požadovat po něm, aby prodejnu opustil,“ pokračoval mluvčí.

„Po chvíli měl muže ke dveřím dotlačit a poté do něj měl zezadu prudce strčit. Senior měl ztratit rovnováhu a upadnout na chodník před prodejnou,“ dodal Kopřiva.

Policie obvinila agresory, kteří napadali zdravotníky a veřejné činitele

Krimi

Obviněný muž měl útokem způsobit seniorovi vážná zranění, která si vyžádala více jak tříměsíční hospitalizaci v nemocnici a také několik operačních zákroků s následnou intenzivní rehabilitací.

„V případě prokázání viny hrozí sedmapadesátiletému muži trest odnětí svobody až na osm let,“ poznamenal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám