Hlavní obsah

Senior s kolem nepřežil na Hodonínsku střet s autem. Policie hledá svědky

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v Jihomoravském kraji hledají svědky tragické nehody, která se stala v pátek večer na Hodonínsku. Vozidlo tam mělo srazit staršího muže, který následkům zranění na místě podlehl. Výslech řidiče již proběhl, policie ale hledá další svědectví.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Mutěnic na Hodonínsku

Článek

Nehoda se stala po 21. hodině na silnici číslo 380 mezi Hovoranami a Mutěnicemi.

„Osobní automobil, který jel na Mutěnice se střetl se starším mužem, který vedl nebo jel na jízdním kole. Muž utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl,” sdělil v sobotu mluvčí policie David Chaloupka. Věk cyklisty policie neupřesnila.

Senior na Brněnsku nebyl vidět, po nárazu auta na místě zemřel

Krimi

Podle něj se řidič po nehodě zachoval, jak měl a zastavil, policie ho již vyslechla. Policisté ale potřebují jeho tvrzení ověřit a shání tak další svědectví, pomohly by například záznamy z palubních kamer řidičů, kteří místem projížděli.

„Žádáme svědky, kteří místem projížděli před nehodou a potkali muže s kolem, aby se přihlásili na lince 158. Jejich svědectví může pomoci objasnit okolnosti této vážné nehody,” dodal Chaloupka.

Reklama

Související články

Tramvaj v Brně smetla seniora na kole

Středně těžká zranění utrpěl v pondělí ráno 80letý cyklista v Brně poté, co ho srazila tramvaj. Podle předběžných závěrů policie řidič tramvaje jedoucí po...

Výběr článků

Načítám