Hlavní obsah

S kumpánem chtěla prodat cizí byt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Za jeden milión korun chtěla devatenáctiletá dívka s dosud neznámým mužem prodat cizí byt v Praze 6, ale při předávání peněz ji chytila policie. V pátek o tom informoval pražský policejní mluvčí Ladislav Bernášek.

Foto: Promo Duke Special
Článek

Prostřednictvím inzerátu si dvojice pronajala byt a ten pak stejnou cestou nabízeli k prodeji. Ozval se šestačtyřicetiletý zájemce, kterého mladá žena bytem provedla a dohodli se na ceně jeden milión korun. Na druhý den, při ověření podpisů na kupní smlouvy, měl muž vyplatit zálohu půl miliónu.

"K tomu už ale nedošlo, zájemce o koupi bytu se informoval v domě na skutečného majitele a na mladou ženu a jejího společníka vystupujícího pod jménem Jiří Pěnička podal trestní oznámení," řekl Bernášek.

Mladou ženu policisté obvinili z podvodu. Po jejím kumpánovi však pátrají. Domnívají se totiž, že může mít na svědomí i další obdobnou trestnou činnost. Veřejnost se může obrátit na policii na telefonech: 974 856 574, 974 856 326.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám