Hlavní obsah

Rychlou jízdu u Olomouce seniorka nezvládla, skončila v nemocnici

Olomouc

V nemocnici skončila ve středu ráno seniorka (82), když nezvládla rychlou jízdu osobním autem mezi Olomoucí a její místní částí Chomoutov. Vyjela mimo vozovku a havarovala. Na místo vzlétl i vrtulník záchranářů. Žena však přes hrozivě vypadající havárii naštěstí utrpěla jen lehká poranění.

Seniorka havarovala u OlomouceVideo: Miloslav Hradil, Právo

 
Článek

K nehodě došlo okolo osmé hodiny. „Řidička, která jela od Olomouce na Chomoutov, podle prvotního šetření nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, přejela do protisměru mimo silnici a narazila do betonového panelu v místě stavby nových rodinných domů,“ řekl Právu policejní mluvčí Libor Hejtman.

Na místo vzlétl i vrtulník záchranářů, zraněná řidička ale byla nakonec převezena do nemocnice sanitním vozem.

Po čelním střetu aut na Nymbursku zemřel řidič

Krimi

„Vrtulník byl na místo poslán, protože podle prvních informací byla řidička ve vozidle zaklíněná a vypadalo to na vážnější poranění. Nakonec se ukázalo, že utrpěla naštěstí jen pohmožděninu ramene a oděrky na těle. Převezena byla na traumatologické oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci,“ sdělila Právu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Lucie Mikisková.

Foto: Miloslav Hradil, Právo

Seniorka havarovala u Olomouce.

Škoda, která při havárii vznikla, byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. „Požití alkoholu před jízdou bylo u řidičky vyloučeno,“ doplnil Hejtman. Bližší okolnosti nehody jsou dosud předmětem šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám