Hlavní obsah

Řidička na Písecku odjela od dvou nehod, třetí v zatáčce nepřežila

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milevsko

Sérii nehod jedné řidičky vyšetřují policisté na Písecku. Pětatřicetiletá žena měla nejdřív nabourat krátce po sobě dvě vozidla a pak nepřežila střet s jiným autem v zatáčce. Jeho zraněnou řidičku odvezla záchranka do nemocnice, další lidé v autech nebyli.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku.

Článek

Nehody se staly krátce po sobě v neděli po 15. hodině. „Všechny zavinila pravděpodobně jedna osoba, žena (35 let). Ta jela ve vozidle značky Citroën,“ informovala v neděli mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Mladá opilá řidička ze zatáčky rotovala do pole

Krimi

Řidička podle všeho nejdřív narazila v obci Milevsko do zaparkovaného vozidla Ford, pak nabourala zezadu při nedobrždění do auta značky Mustang.

Foto: Policie ČR

Řidička nepřežila na Písecku střet s vozidlem v protisměru.

„Místo aby u nehod zastavila, pokračovala v jízdě po silnici č. I/19 ve směru na obec Hrejkovice. Po několika kilometrech v zatáčce přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru a střetla se čelně s vozidlem značky Škoda, které řídila žena (64 let),“ popsala mluvčí.

Řidička citroënu po střetu zemřela, starší řidičku z druhého vozidla záchranka odvezla zraněnou do nemocnice. Nikdo další v autech nebyl.

Řidička nepřežila střet s dodávkou na Frýdecko-Místecku

Krimi

Policie okolnosti nehody vyšetřuje. „Na základě dosud zjištěných informací není vyloučeno, že byla mladá řidička pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek,“ dodala Štěpánka Schwarzová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám