Hlavní obsah

Řidička BMW bourala do stromu a z vozíku vysypala čtyřkolku

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Škoda za více než dva miliony korun vznikla během silvestrovského odpoledne při dopravní nehodě v Hranicích na Přerovsku. Řidička BMW tu vklínila auto mezi strom a sloup veřejného osvětlení, přitom se jí z přívěsného vozíku vysypala čtyřkolka. Právo o tom v pátek informoval policejní mluvčí František Kořínek.

Foto: Policie ČR

Následky nehody v Hranicích na Přerovsku

Článek

Nehoda se stala na Smetanově nábřeží. „Čtyřicetiletá řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu komunikace, v mírné pravotočivé zatáčce nezvládla řízení a vyjela vlevo mimo vozovku. Tam přejela přes chodník a narazila do stromu a sloupu lampy veřejného osvětlení,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR

Následky nehody v Hranicích na Přerovsku

Vozidlem tažený přívěsný vozík se podle něj odpojil z tažného zařízení a převrhl i s naloženou čtyřkolkou. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo.

„Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na více než dva miliony korun. Přestupek řidičky policisté vyřešili na místě uložením pokuty,“ dodal Kořínek.

Foto: Policie ČR

Následky nehody v Hranicích

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám