Hlavní obsah

Řidič přejel dívce a chlapci nohy, bez pomoci ujel

Novinky, pno
PŘEROV

Případ těžko uvěřitelné arogance, lhostejnosti a nevšímavosti na českých silnicích vyšetřují od noci na sobotu policisté v Přerově. Neznámý řidič přejel v obci Polom na krajnici sedícím mladíkovi a dívce nohy. Zraněné je nechal na místě vlastnímu osudu a bez poskytnutí pomoci ujel.

Článek

Nehoda se stala půl hodiny po půlnoci. Řidič jel od prodejny Jednota k železniční stanici. Nevěnoval se pravděpodobně plně řízení a přejel k levému okraji vozovky ve chvíli, kdy tam seděl šestnáctiletý hoch a o rok starší dívka.

„Těm přejel přes nohy. Dívka i chlapec utrpěli těžká zranění, léčit je budou několik týdnů. U dívky dechová zkouška vyloučila přítomnost alkoholu, chlapci byla za stejným účelem odebrána krev. Dvojice skončila v olomoucké nemocnici,“ řekla mluvčí přerovské policie Michaela Sedláčková.

Doplnila, že řidič po nehodě nezastavil a z místa ujel, aniž by zraněným poskytl pomoc. „Žádáme případné svědky události, aby se s informacemi o řidiči nebo vozidlu obrátili na linku 158,“ doplnila Sedláčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám