Hlavní obsah

Řidič po nárazu do stromu utekl od auta. Nechal v něm pět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na lesní cestě u Ratíškovic na Hodonínsku po půlnoci v noci na sobotu havarovalo osobní auto se šesti lidmi ve věku kolem 20 let. Řidič nezvládl prudkou zatáčku a narazil do stromu. Jako jediný vyvázl bez zranění a utekl.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté ho dopadli ráno doma ve Vracově, nadýchal 0,8 promile alkoholu. Jedna spolucestující utrpěla těžká zranění, další čtyři lidé lehká zranění, řekli mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek a mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková.

Řidič se s autem vydal na účelovou lesní komunikaci, která slouží zároveň jako cyklostezka, z Ratíškovic na Bzenec. Hasiči museli posádku z auta vyprostit.

"Těžce zraněná žena byla v bezvědomí a v tomto stavu jsme ji také převezli na urgentní příjem do fakultní nemocnice v Bohunicích. Má zranění hlavy a těžké zranění ruky," řekla Kropáčková. Další čtyři zranění byli odvezeni na chirurgii do regionálních nemocnic.

Reklama

Výběr článků

Načítám