Hlavní obsah

Řidič nepřežil náraz do bagru silničářů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Tragicky skončila nehoda 69letého řidiče osobního auta, který na Příbramsku vrazil do zaparkovaného bagru silničářů. Muž i přes resuscitaci zdravotnických záchranářů podlehl vážným zraněním. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Tragická nehoda na PříbramskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala v pondělí krátce před 22. hodinou, šofér jel v autě Volkswagen Amarok po silnici I/18 od Příbrami směrem na Sedlčany.

„Z dosud nevyjasněných příčin vjel do protisměru na vyfrézovaný úsek silnice, kde narazil do pracovního stroje, který zde byl zaparkovaný,” informovala v úterý o nehodě mluvčí police Vlasta Suchánková.

Řidič mercedesu na Brněnsku usnul a vjel do protisměru. Tragický střet natočila kamera

Krimi

Záchranáři muže ošetřili a snažili se ho oživit, měl ale příliš vážná zranění, kterým podlehl.

Foto: Aktu.cz

Tragická nehoda na Příbramsku

„Proč k nehodě došlo, prověřují kriminalisté, kteří rovněž nařídili soudní pitvu zemřelého muže. Škoda způsobená při dopravní nehodě byla předběžně vyčíslena na čtvrt milionu korun,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Řidič na Přerovsku nepřežil náraz do domu

Tragicky skončila v úterý dopoledne dopravní nehoda u obce Zámrsky na Přerovsku. Řidič (58) osobního auta tu narazil do domu. Utrpěl zranění, kterým na místě...

Výběr článků

Načítám