Hlavní obsah

Řidič na Břeclavsku srazil cyklistku a ujel, policie po něm pátrá

Praha

Po neznámém řidiči, který v pátek ráno srazil na silnici mezi Rakvicemi a Podivínem na Břeclavsku cyklistku, pátrají jihomoravští policisté. Nehoda se stala před šestou hodinou ráno a při hledání aktéra nehody mohou napomoci i případné záznamy z palubních kamer jiných aut.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Velmi nezodpovědně se zachoval dosud neznámý řidič motorového vozidla, který dnes v 5:45 hodin srazil cyklistku a bez pomoci ji zanechal ležet na komunikaci. Žena utrpěla zranění, se kterými byla převezena do nemocnice,“ uvedl v pátek policejní mluvčí Pavel Šváb.

Cyklistka i auto, které ji srazilo, mířily od Rakvic k Podivínu. Nehoda se stala těsně za mostkem přes říčku Trkmanku v místech, kde nájezd na most snižuje výhled do dalšího úseku cesty.

Řidič na Českobudějovicku srazil chodce a ujel. Muž zemřel

Krimi

„Žádáme svědky, kteří by mohli podat informace k nehodě či podezřelému vozidlu nebo disponují záznamy z palubní kamery a projížděli v kritickém čase mezi Rakvicemi a Podivínem, aby se obrátili na tísňovou linku 158. Využít mohou i telefonní číslo přímo na břeclavské dopravní policisty 602 469 135,“ vyzývá motoristy mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám