Hlavní obsah

Řidič kvůli nevolnosti přejel do protisměru, kde se střetl s autem. Spolujezdkyně zemřela

Klatovy

Tragické následky má dopravní nehoda, která se stala v úterý nedaleko Kokšína na Klatovsku. Vrtulník z místa transportoval 89letou ženu, ta bohužel rozsáhlým zraněním v nemocnici podlehla.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Na Klatovsku se čelně střetla dvě auta. Při nehodě zemřela 89letá žena.

Článek

K neštěstí vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému kolem půl dvanácté. Poblíž Kokšína, což je na hlavním tahu z Plzně na Klatovy, se srazily dva osobní vozy.

„Třiašedesátiletý řidič Škody Octavie přejel kvůli náhlé zdravotní indispozici do protisměru, kde se čelně střetl s volvem,“ popsala událost policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Řidič ferrari narazil ve Varech do sloupu, škoda je dva miliony

Krimi

Zdravotníci ošetřili 89letou spolujezdkyni řidiče škody, která byla v kritickém stavu, a vrtulník ji následně transportoval na emergency do Plzně. „Žena na následky zranění v nemocnici zemřela,“ potvrdila v úterý odpoledne Ladmanová.

Třiašedesátiletý šofér Škody Octavie a 42letý muž utrpěli při nehodě středně těžká zranění. „Oba jsme převezli pozemní cestou na urgentní příjem,“ doplnil za krajskou záchranku Vítězslav Sladký.

Kriminalisté událost nadále šetří a zabývají se všemi jejími okolnostmi. „Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní,“ uzavřela Ladmanová s tím, že předběžná škoda se odhaduje na 95 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám