Hlavní obsah

Řidič kamionu nadýchal téměř čtyři promile

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Silně opilý řidič kamionu nezvládl v úterý ve Valašském Meziříčí řízení svého vozu a narazil do sloupu osvětlení. Policisté u něj naměřili 3,94 promile alkoholu.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič kamionu vyjel mimo silnici a narazil do sloupu.

Článek

„Sedmačtyřicetiletý řidič jel s nákladním vozidlem DAF s návěsem po ulici Zašovská ve směru od čerpací stanice do areálu tamní firmy. Vlivem podnapilosti nezvládl pravotočivou zatáčku, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do sloupu osvětlení a poškodil fasádu i střešní krytinu domu,“ přiblížila policejní mluvčí Lenka Javorková.

Opilý pár souložil před nádražím v Praze za bílého dne, po sexu napadal strážníky

Krimi

Vyšetřovatelé odhadli celkovou škodu předběžně na téměř osmdesát tisíc korun. Opilému řidiči policisté na místě zadrželi řidičský průkaz.

Nyní jej podezřívají ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který trestní zákon ukládá až tříletý trest odnětí svobody.

Muž kličkoval na koloběžce v protisměru brněnským tunelem. Auta musela brzdit

Krimi

Policisté během dne vyjížděli ve Valašském Meziříčí i k další nehodě nákladního automobilu. Čtyřiapadesátiletý řidič nákladního vozidla s přívěsem přehlédl chodkyni na přechodu pro chodce a srazil ji.

„Šestaosmdesátiletá žena utrpěla při střetu těžké zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Dechové zkoušky obou účastníků byly negativní,“ podotkla policejní mluvčí.

Vyšetřování dopravní nehody si pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti převzali kriminalisté.

Foto: Policie ČR

Opilý řidič kamionu vyjel mimo silnici a narazil do sloupu.

Reklama

Výběr článků

Načítám