Hlavní obsah

Řidič dodávky si pozdě všiml kolony, naboural tři auta a autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník
Aktualizováno

Hromadná nehoda zablokovala ve čtvrtek ráno silnici číslo 6 na Rakovnicku. Srazilo se tam pět vozidel, zraněny byly tři osoby. Silnice byla několik hodin uzavřena.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Nehoda se stala u obce Krupá

Článek

Nehoda se stala krátce po šesté hodině ranní u obce Krupá. Podle policejní mluvčí Lenky Křišťálové se kolize odehrála ve zúžení silnice. Řidič dodávky jedoucí ve směru na Prahu si pozdě všiml stojící kolony, která čekala na zelenou, a snažil se jí vyhnout odbočením do protisměru.

„Tam se střetl nejprve s hyundaiem a pak dodávkou. Vlivem nárazu bylo auto odhozeno i do stojící kolony, kde nabouralo autobus a osobní auto,“ dodala Křišťálová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Záchranáři vyslali na místo čtyři sanitky a vrtulník. „Nakonec ošetřili tři středně těžce zraněné osoby, které poté převezli do nemocnic v Kladně, Rakovníku a pražském Motole. Nikdo nebyl ohrožen na životě, vrtulník letecké záchranné služby byl z místa odvolán,“ informovala Novinky mluvčí záchranářů Tereza Vojtová.

Dechová zkouška u všech řidičů byla negativní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám