Hlavní obsah

Řidič BMW se čtyřmi promile boural. Svědci ho zadrželi a policie mu auto zabavila

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětmarovice

Přes čtyři promile alkoholu ukázala dechová zkouška u řidiče, který havaroval na silnici mezi Bohumínem a Karvinou a pak se z místa nehody pokoušel ujet. Policie řidiče z místa převezla na záchytku a zabavila mu auto, které bude součástí trestního řízení.

Foto: Policie ČR

Řidič se čtyřmi promile havaroval v Dětmarovicích

Článek

K incidentu došlo před několika dny na frekventované silnici I/67. Řidič automobilu BMW vjel kolem poledne v Dětmarovicích mimo komunikaci a narazil do zaparkované dodávky značky Volkswagen. Pak v jízdě pokračoval.

Namol opilý řidič kamiónu do druhého dne nevystřízlivěl, nadýchal 1,5 promile

Krimi

„Zhruba po sto metrech odbočil na parkoviště, kde ho zadrželi svědci. Policisté řidiči naměřili 4,2 promile alkoholu v dechu. Na místě byl nejenom zadržen řidič, ale zajištěno bylo i jeho osobní vozidlo,“ informovala v pátek o případu mluvčí policie Zlatuše Viačková s tím, že se alkohol na jízdě řidiče podle svědků výrazně podepsal, auto jelo nekoordinovaně.

Foto: Policie ČR

Vozidlo, do kterého řidič se čtyřmi promile podle policie narazil

Případ se řeší v takzvaném zkráceném řízení. „V následujících dnech muž bude potrestán a hrozí mu odnětí svobody až na jeden rok. Jeho předběžně zajištěné osobní vozidlo, na které je pohlíženo jako na nástroj k páchání trestné činnosti, může propadnout státu,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám