Hlavní obsah

Recidivista s vytetovaným mimoněm uniká policii

Novinky, kub
Praha

Více než dvacetkrát odsouzeného muže hledá pražská policie, důvodem je vyšetřování krádeže batohu s hotovostí. Podezřelý Martin Fišer se podle kriminalistů vyhýbá policii již několik měsíců a soud vydal souhlas s jeho zadržením. Jako poznávací znamení policie zmínila výrazné tetování na břiše a obrázek postavičky Mimoně z animovaného filmu na předloktí.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po Martinu Fišerovi

Článek

O pátrání ve čtvrtek informoval mluvčí policie Jan Daněk, podle něj byl Fišer v minulosti třiadvacetkrát odsouzený za majetkovou trestnou činnost.

Nyní se vyhýbá trestnímu řízení ohledně krádeže batohu s 20 000 korunami z jedné pražské restaurace z letošního června. Policisté mají Fišera v případu za podezřelého.

Kamaráda nutili s pistolí u hlavy, aby je odvezl s lupem. Policie obvinila dva recidivisty

Krimi

Pátrání po Fišerovi není pro pražské kriminalisty novinkou. „Opakovaně se dopouští majetkové trestné činnosti a následně se vyhýbá orgánům činným v trestním řízení,” sdělil Daněk.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po Martinu Fišerovi.

Hledaný muž je 180 cm vysoký a má štíhlou postavu, světle hnědé vlasy nosí krátce střižené a má modré oči.

Recidivista po propuštění z vězení měsíce pronásledoval expřítelkyni, pak ji znásilnil

Krimi

„Na břiše má tetování zobrazující draka a ženu. Na levém předloktí má barevné tetování s kreslenou postavičkou Mimoně. Fišer se může pohybovat na území Prahy a ve Středočeském kraji. Žádáme veřejnost o poskytnutí jakékoli informace na linku 158, která by napomohla k jeho vypátrání,” dodal Daněk.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám