Hlavní obsah

Prostitutka ve tmě mávala na zákazníky, stopla si policejní auto

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Jako každý večer nastoupila do „práce“ třiadvacetiletá prostitutka v Chomutově a začala stopovat auta, u kterých měla pocit, že to mohou být potenciální zákazníci. Jaké překvapení ji však čekalo, když zastavila jedno z vozidel a z něj vystoupili strážníci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Prostitutka stopovala vozidla v neděli v Lipské ulici, když se kolem deváté hodiny večer rozhodla zastavit auto, o němž si pravděpodobně myslela, že jde o potenciálního zákazníka. Vozidlo jí opravdu zastavilo, ale z něho vystoupili strážníci, kteří v ženě ihned poznali známou prostitutku.

„Koktavým hlasem žena, která se všemožnými gesty snažila strážníky zastavit, uvedla, že ve tmě vůbec netušila, že staví policejní vozidlo,“ informovalo v úterý tiskové oddělení městské policie. Žena tak místo vydělaných peněz dostala pokutový blok.

V podobné situaci se ocitla také o den dříve 30letá žena z Loun, která také dostala blokovou pokutu za prostituci ve městě.

Reklama

Výběr článků

Načítám