Hlavní obsah

Prostitutka okradla na nádraží zákazníka. Doklady mu vrátila přes poslíčka

– Prostějov
Právo, jr

Sex se známou mladší o dvacet let si domluvil starší muž na dámských záchodcích na nádraží v Prostějově. Uspokojení se nedočkal, ale když mu ze spuštěných kalhot vypadla peněženka, žena ji nenápadně sebrala, vymluvila se na nevolnost a utekla. Portmonku později muži vrátila po poslíčkovi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„S peněženkou muž přišel o 700 korun, osobní doklady a platební kartu. Policisté zahájili trestní řízení pro podezření z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za několik dnů ovšem peněženku dostal muž zpátky, od ženy mu ji na jeho adresu přinesl posel. Chybělo jen 700 korun,“ popsal mluvčí prostějovské policie František Kořínek.

Třídění ve sběrném dvoře muže na Hodonínsku nelákalo, přišel krást

Krimi

Ženu stíhají policisté i za další krádeže. Osmnáctileté dívce, se kterou se seznámila na nádraží a pak se s ní procházela ulicemi Prostějova a zahrádkářskou kolonií, vytrhla z ruky mobilní telefon a nechala si ho.

Zloděj ukradl v Brně popelářský vůz

Krimi

„Dívce se předtím představila přezdívkou, kterou ovšem místní policisté znali. K oběma skutkům se podezřelá přiznala. Hrozí jí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ sdělil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám