Hlavní obsah

Třídění ve sběrném dvoře muže na Hodonínsku nelákalo, přišel krást

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dolní Bojanovice

Muž, který se nedávno vydal do sběrného dvora v Dolních Bojanovicích na Hodonínsku, neměl smysl pro ekologii, přišel totiž krást. Když zahlédl bezpečnostní kameru, otočil ji, další si už ale nevšiml, a policie mohla zveřejnit v rámci pátrání po podezřelém záznam jeho počínání.

Vloupání do sběrného dvora na Hodonínsku Video: Policie ČR

 
Článek

„Neznámý pachatel má na svědomí vloupání a krádež v areálu sběrného dvora v Dolních Bojanovicích. Překonal oplocení a dostal se do areálu, kde začal páchat škody. Z odstaveného traktoru odčerpal naftu, odcizil autobaterii a nářadí. Při pohybu po sběrném dvoře si všiml bezpečnostní kamery, kterou otočil tak, aby jej nemohla snímat,“ uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Muž, kterého zastřelil majitel domu při vloupání na Plzeňsku, byl propuštěný vrah

Krimi

Kamera ale nebyla v areálu jediná. Jeho počínání dál zaznamenávalo další zařízení. Policisté tak mají zachyceného pachatele a žádají veřejnost o spolupráci při jeho ztotožnění.

Foto: Policie ČR

Muž jednu bezpečnostní kameru otočil, další si ale nevšiml

„Jedná se o mladého muže vyšší sportovní postavy. Maskován byl čepicí a rouškou přes obličej. Přesto se na kameře zvěčnil v mikině s kapucí, která má na prsou nápis THE,“ řekl mluvčí.

Informace vedoucí ke ztotožnění zloděje uvítají policisté na telefonním čísle 974 633 470 případně na tísňové lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám