Hlavní obsah

Pro rodinu policisty, kterého zabila zfetovaná řidička, vyhlásili dvě sbírky

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V úterý byly vyhlášeny dvě veřejné sbírky na podporu pozůstalých po tragicky zemřelém policistovi, kterého při výkonu služby v Praze podle policie zabila opilá a zfetovaná řidička.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Jednu sbírku vyhlásil Nezávislý odborový svaz Policie České republiky a tu druhou odborová organizace Městské policie Ostrava,“ sdělila mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

V Ostravě se rozloučili s policistou, kterého zabila zfetovaná řidička. Měl mít svatbu

Krimi

Sbírka nezávislého odborového svazu bude spuštěna 15. července a potrvá do 30. září. Lidé do ní mohou přispět převodem nebo přímo vkladem peněz na transparentní účet 4200555535, kód banky je 6800 a variabilní symbol 332790.

Sbírka odborové organizace je spuštěna od 11. července do 30. listopadu. Lidé mohou stejným způsobem přispívat na transparentní účet číslo 2001835439, kód banky je 2010.

Policie obvinila řidičku za nehodu, při níž zemřel policista

Krimi

Dvaatřicetiletý Pavol Kikloš zahynul 5. července ve výkonu služby. Do jeho policejního auta narazila v Praze zfetovaná a opilá řidička. Mladý policista srážku nepřežil, jeho dva kolegové jsou zraněni.

Reklama

Výběr článků

Načítám