Hlavní obsah

Při požáru bytu v Písku zemřel muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Při požáru bytu v Rokycanově ulici v Písku zemřel v úterý dopoledne 68letý muž. Hasiči objevili jeho tělo při likvidaci ohně v silně zakouřeném domě. Přesné příčiny vzniku vyšetřují hasiči i policisté.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

„Bohužel během ohledání bytu byl na místě nalezen muž, u něhož koroner konstatoval smrt, pravděpodobně vzniklou v důsledku nadýchání se kouře. Jiné osoby se v bytě nenacházely,“ sdělil Právu mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Expert hasičů zatím přesnou příčinu vzniku požáru neurčil. „Pracujeme se dvěma verzemi příčin vzniku požáru. Jednou z nich je nedbalost a druhou technická závada,“ uvedla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Muž a žena zemřeli při požáru na Jindřichohradecku

Krimi

Hasiči pracovali na likvidaci požáru od devíti do asi 10:30 hodin. Oheň způsobil škodu za asi 300 tisíc korun.

Jedná se o druhý požár, při němž zemřel člověk na jihu Čech během krátké doby. Před dvěma týdny nalezli hasiči mrtvoly ženy a muže v domě na Jindřichohradecku. Nadýchali se oxidu uhelnatého, když se snažili uhasit požár briket.

Reklama

Výběr článků

Načítám