Hlavní obsah

Při nehodě na D46 se zranili dva lidé, vyprostit je museli hasiči

Olomouc

Zranění dvou osob si vyžádala vážná dopravní nehoda kamionu a dodávky, která se stala v úterý o půl desáté dopoledne na D46 ve směru z Prostějova do Olomouce. Řidiče dodávky a jeho spolujezdce museli z auta vyprostit hasiči. Případ šetří policie.

Foto: HZS Olomouckého kraje, .

Nehoda na D46

Článek

Podle krajského policejního mluvčího Libora Hejtmana stálo nákladní vozidlo v pravém pruhu a zezadu do něj narazila dodávka. „Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní,“ informoval mluvčí s tím, že doprava byla v místě nehody na několik hodin omezena.

Hasiči při vyprošťování zraněných využili dvě sady hydraulických nástrojů. „Z menšího vozu jsme vyprostili zpod přístrojové desky dvě zraněné osoby. Obě jsme poté předali záchranářům a asistovali jim s ošetřením a transportem do sanitek,“ řekla Právu mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Tramvaj v Praze srazila dítě. Odvezli ho se zraněním hlavy

Krimi

Poté řešili i únik provozních kapalin, které zasypali sorbentem. „Zabezpečili jsme místo proti vzniku požáru. Poskytovali součinnost Policii ČR při vyšetřování příčin a okolností nehody. Na místě jsme využili i technický speciál, s pomocí jeho výkonného navijáku jsme odtrhli vrak dodávky zpod návěsu kamionu,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám