Hlavní obsah

Při hádce na pumpě u Prahy vytáhl muž na mladíka sekáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandýs nad Labem

Se sekáčkem na maso útočil minulý týden v Brandýse nad Labem 27letý muž na 19letého mladíka. Incident se odehrál na čerpací stanici a zaznamenala jej kamera. Útočníkovi, kterého už potrestal soud, dělali společnost 15letí chlapci, přičemž jeden byl na útěku z dětského domova.

Sekáčkem na maso ohrožoval muže na čerpací staniciVideo: Policie ČR

 
Článek

Muži se na pumpě potkali minulé úterý krátce před vládní večerkou. Nejprve se podle policie pohádali a pak 27letý muž vytáhl ze zadní kapsy sekáček na maso a začal mu vyhrožovat. Dva 15letí kamarádi útočníka ho od jeho jednání odrazovali, leč marně.

Z kamionu jedoucího z Rumunska vyskákali migranti. Mysleli si, že jsou v Německu

Krimi

„Muž si však stále nedal říci a v jednání pokračoval, kdy následně z auta vystoupila přítelkyně poškozeného a na agresora vykřikla, aby svého jednání zanechal, ten však nereagoval a začal svou agresi směřovat i k ní,“ informovala mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Agresivní řidič sněžného skútru zbil strážce v Krkonoších pěstmi

Krimi

Pomohla až obsluha stanice, která jej okřikla s tím, že jde volat policii. Útočník všeho nechal a i s kamarády odešel. Hlídka policie ho zanedlouho vypátrala a našla u něj i 17centimetrový sekáček. Byl opilý, policisté naměřili více než dvě promile v dechu. Jeden z jeho mladých společníků byl navíc v pátrání, protože byl na útěku z dětského domova.

Muži bylo ve zkráceném řízení sděleno podezření z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování a rovnou putoval k soudu. „Okresním soudem Prahy-venkov – východ byl vydán trestní příkaz a muž byl odsouzen k trestu 150 hodin veřejně prospěšných prací,“ konstatovala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám