Hlavní obsah

Při cestě z Anglie jsem si dal pět dvanáctek, přiznal řidič, který ujížděl policejní hlídce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov

Řidiče s téměř dvěma promile pronásledovali v pondělí policisté v Trutnově. Po zadržení uvedl, že je na cestě z Anglie a při cestě se posilnil několika pivy.

Ujíždějící opilý řidičVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka se rozhodla před čtvrtou hodinou ráno zastavit řidiče Fordu Mondeo. Muž napřed přibrzdil a dal pravý blinkr, ale pak se znovu rozjel. O žádnou zběsilou stíhací jízdu však nešlo, naopak.

Muž zřejmě celou dobu ujížděl na stupeň dva, protože se s autem pohyboval rychlostí od 15 do 30 kilometrů v hodině. Takto dvakrát objel kruhový objezd a zmizel v ulici Obchodní. Pronásledování však netrvalo dlouho.

Řidiči linkového autobusu naměřili téměř dvě promile

Krimi

„Osmatřicetiletého řidiče policisté podrobili dechové zkoušce, jejíž výsledek ukázal pozitivní hodnotu 1,75 promile alkoholu. Muž uvedl, že byl od neděli na cestě z Anglie a že během jízdy vypil 5 dvanáctistupňových piv,“ sdělila mluvčí policie Iva Kormošová.

Opilý řidič usnul přímo v křižovatce. Po probuzení chtěl policistům ujet

Krimi

Muže nyní čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což může být potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

Foto: Policie ČR

Ujíždějící opilý řidič

Reklama

Výběr článků

Načítám