Hlavní obsah

Při čelním střetu dvou aut na Šumpersku se zranilo pět lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk
Aktualizováno

Pět lidí se v pátek odpoledne zranilo při dopravní nehodě v Bludově na Šumpersku. Podle mluvčí hasičů Lucie Balážové se auta čelně střetla, na místě zasahovala i letecká záchranná služba.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při nehodě se zranilo pět lidí.

Článek

Nehoda se stala kolem 15:30 v ulici 8. května, jde o výpadovku směrem na Postřelmov.

Dodávka srazila u Berouna dvě ženy

Krimi

„Pět zraněných si převzala do péče zdravotnická záchranná služba a letecká záchranná služba. Na frekventované komunikaci jsme zajistili únik provozních kapalin a provedli jsme protipožární zabezpečení. Asistujeme odtahové službě,“ uvedla mluvčí hasičů.

Podle mluvčí krajské záchranné služby Lucie Mikiskové byly mezi účastníky nehody i dvě děti. Jedno z nich utrpělo pohmoždění břicha a hrudníku. „Šlo o lehčí zranění, ale především z preventivních důvodů bylo dítě transportováno do dětské nemocnice v Brně,” řekla Právu mluvčí.

Žena, která řídila jedno z vozidel, i muž, který seděl za volantem druhého, utrpěli drobná zranění. „Navíc měli nějaké oděrky, krvácení z nosu, ale nejednalo se o nic vážného,” doplnila Mikisková. Záchranáři vyšetřili i druhé dítě.

Tah je uzavřen, dopravu na místě řídí policie, vyplývá z dopravních informací policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám