Hlavní obsah

Při čelní srážce aut na Rakovnicku zemřel řidič, další dva lidé jsou těžce zraněni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník

Jedno úmrtí a dvě těžká zranění si v sobotu odpoledne vyžádala čelní srážka dvou osobních aut na Rakovnicku. Jedno auto dostalo zřejmě na kluzké vozovce smyk a přejelo do protisměru, kde se střetlo s druhým vozem.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Při nehodě zemřel šestasedmdesátiletý řidič prvního z aut, jeho spolujezdkyně a druhý z šoférů skončili v nemocnici. Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují, uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehoda se stala před 13:00 mezi Rakovníkem a Lišany. „Šestasedmdesátiletý řidič vozu značky Citroën jel od Rakovníka na Lišany, kde na zasněžené a namrzlé vozovce dostal smyk, přejel do protisměru a čelně narazil do protijedoucího vozidla značky Renault, které řídil šestatřicetiletý řidič,“ uvedla Richterová.

Senior přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl zraněním, ostatní utrpěli těžká zranění. Druhého řidiče přepravil do nemocnice vrtulník. Silnice byla kvůli nehodě téměř dvě hodiny uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám